L’Alcúdia organitza diversos actes amb motiu de la Festa del Llibre

0
376

Alcudia Festa llibre 16Dijous 14 d’abril a les 20:00 a la Biblioteca Municipal, presentació del llibre «Fernando Puig Sanchis, pilot de combat al servei de la II República Espanyola», de Jose Vicente Navarro i Ximo Martínez.

Divendres 15 d’abril a les 20:00 a la Casa de la Música presentació del llibre de poemes de Manuel Moreno Díaz, «Armonía y estrago». La presentació anirà acompanyada de la intervenció musical de la soprano Maria Girbés Miguel, la pianista Alba Benito Mínguez, la flautista Clara Faubel Fullana i Emili Gascó recitant poemes.

FESTA DEL LLIBRE. Dissabte 16 d’abril al Parc del Patinatge. D’11:00 a 14:30 i de 17:00 a 20:00. A les 12:30 actuació de Dani Miquel, a les 18:30 teatre amb «El fantàstic viatge del pirata Barba Curta».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here