ASSECA celebra en Carcaixent el seu 20 aniversari amb un ample programa d’activitats

0
407

Carcaixent Asseca 20 anysL’Associació Empresarial de Carcaixent, ASSECA, celebra este dissabte en col·laboració amb l’Ajuntament amb un complet programa d’actes i activitats els seus primers 20 anys com associació. La campanya de promoció i animació comercial que tindrà lloc al Parc «Navarro Darás» està subvencionada parcialment per la línia d’actuació posada en  de cara al foment i promoció del comerç local. Concretament s’ha convocat una subvenció per a realització d’activitats promocionals o d’animació destinades a associacions comercials locals o agrupacions de comerços. Este esdeveniment serà el primer que es farà aquest any, per a celebrar el 2º aniversari de l’associació que té com a eslogan,  «Asseca, en marxa, 20 anys».

A partir de les 10:30 i fins les 22:00 hores  prop de 40 expositors locals mostraran els seus productes i serveis en una fira multisectorial, on els visitants podran gaudir d’una gran varietat d’ofertes en moda, balls, viatges, complements, bellesa, mascotes, alimentació, hostaleria o  llibres. A banda, s’han programt una sèrie d’activitats paral·leles i demostracions que, de forma desinteressada, han organitzat els associats i altres associacions i entitats de Carcaixent.

D’esta manera hi han preparada una signatura de llibres d’autors locals, taller de zumba, degustació de menjar cubà ambientada amb cantant en directe, exhibicions, passarel·la de tendències, informació educativa a càrrec de l’Institut Arabista Ribera, esport (exhibició a càrrec dels equips locals d’hoquei) i per finalitzar a partir de les 23.30 h. actuació de l’Orquestra Black Band al escenari central. A més per als més petits, castells unflables, tren infantil, contacontes i globotada.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent i regidor de comerç, ha remarcat que estes subvencions són molt importants per iniciar una via de treball comú, “l’actual equip de Govern té com objectiu prioritari el foment del comerç local i per a poder fer-ho considerem fonamental trobar vies de col·laboració conjunta amb les associacions i comerços locals”. Esta línia d’ajudes, en paraules de Paco Salom, ajudarà a racionalitzar els criteris i a crear un marc d’actuació conjunta que ens permeta planificar per organitzar millor les campanyes i estratègies de promoció. També s’ha assenyalat que la intenció és crear un sistema de racionalització dels recursos.

Després de vint anys d’experiència, treball, vivència i servei a l’empresariat de Carcaixent i de la Comarca, Asseca ha acordat organitzar un seguit així com per seguir en el seu tasca de promoció i dinamització de les empreses locals. Aquests actes volem que serveixin també com a homenatge a totes les persones que han passat per l’associació, aportant cadascuna d’elles el seu esforç i treball perquè després de tants anys l’associació segueixi sent una realitat.

Des de l’organització animem a tots els ciutadans de Carcaixent i municipis veïns a visitar la fira perquè amb seguretat gaudiran amb l’excel·lent oferta de productes i activitats que allí trobaran, ha destacat la presidenta d’Asseca, Ana Calatayud, qui ha agraït que des de l’Ajuntament de Carcaixent, a través de la regidoria de Comerç, «s’hagi facilitat aquesta activitat amb l’objectiu d’ajudar al comerç tradicional i contribuir a la dinamització comercial de Carcaixent».

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here