Els Moros i Cristians d’Alzira organitzen una visita guiada per La Vila

0
307

MOROS i Cristians desfilada VilaL’associació de Moros i Cristians «La Vila d’Alzira» ha organitzat una visita guiada per la Vila a càrrec de l’historiador Pedro Benedito. La ruta partirà demà dimecres des del MUMA a les 19 h. i està oberta a tota la ciutadania.

Fins dijous, estarà oberta a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura la mostra de trages, estendards, armament, fotografies i cartells que resumixen els 15 anys d’existència d’esta entitat festera.
Els actes estan enquadrats dins de la I Setmana Cultural que conclourà dijous, a les 20 h. amb la conferència sobre música festera, a càrrec del compositor de Manuel Azael Tormo.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here