El president de l’AVL obri la Setmana Cultural dels Moros i Cristians de La Vila

0
468

Moros i cristians Set culturalL’Associació Cultural de Moros i Cristians «La Vila d’Alzira» està celebrant la I setmana Cultural amb diversos actes.
La casa de la Cultura ha sigut el punt d’encontre de la conferència, sobre Jaume I, presentada per Aureliano Lairón, Arxiver Municipal, i oferida per Ramón Ferrer Navarro, president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).
També s’ha inaugurat l’exposició d’indumentària festera que es pot visitar fins el 16 d’abril.
En l’acte han estat presents, representants de diferents entitats festives de la ciutat, a més de l’Alcalde Diego Gómez, la vicealcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar, la regidora de Cultura, Aida Ginestar, el regidor d’educació Pepe Grau i altres membres de la corporació municipal d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here