El Petit Editor presenta a Barcelona el darrer llibre de Ramón Pardina

0
263

El proper dijous 14 d’abril El petit Editor estarà a Barcelona per presentar l’últim llibre del guionista de Polònia, Crackòvia i de Buenafuente, Ramon Pardina. L’acte que es realitzarà a la M-Store de la fàbrica Moritz de Barcelona, el presentarà el guionista i presentador de l’espai d’èxit La competència de RAC1.

Què hi trobareu al llibre? Un escriptor que, de cop i volta, comença a mimetitzar-se amb en Quim Monzó, un jugador de futbol de l’Alcoià que no té la moral que tothom li pressuposa al seu equip, un Elvis que segueix viu en una residència per a ancians o un home de mitjana edat que es troba, davant per davant, amb la imatge que s’imaginava d’ell mateix quan tenia tretze anys són alguns dels personatges (no tots amb bigoti) que desfilen pel recull de contes “El club dels homes amb bigoti” (El Petit Editor). Un llibre, escrit amb un estil àgil i divertit, en el qual es combina la ironia amb una visió insòlita de la realitat i, sobretot, de la desconcertant naturalesa humana.

Ramon Pardina és guionista de televisió de programes com Buenafuente, En el aire con Andreu Buenafuente, Polònia, Crackòvia o El foraster i ha escrit el llibres de relats  “La novel·la que no he escrit mai” (Premi Miquel Àngel Riera de narrativa 2005), “El jugador de futbolí que volia córrer la banda” (Premi Joan Santamaria de narració 2007) i “L’home més feliç del món” (Premi Joaquim Ruyra-Premis Recvll 2010). També ha coescrit el llibre ”El dietari d’El foraster” amb Quim Masferrer i va ser finalista enguany del Premi Núvol de contes.

http://moritz.com/ca/event/presentem-el-club-dels-homes-amb-bigoti

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here