Alzira combat el morrut roig de les palmeres de l’avda Lluís Suñer

0
239

Palmeres morrut 16Des de la Regidoria de Serveis Públics s’està procedint al tractament de les palmeres de l’avinguda Lluís Suñer per tal de combatre la plaga del morrut roig.

Seguint els protocols que marca la normativa al respecte d’este tipus de tractaments, l’Ajuntament està ajustant-se rigorosament als criteris que han de seguir-se. Cada una de les palmeres tractades mostra el senyal identificatiu amb el tractament aplicat a la copa de cada exemplar.

El producte utilitzat és el «Choke» i el seu principi actiu és el clorpirifós al 48 %.

Fernando Pascual, regidor de Servicis Públics, assenyala que «Encara que puga semblar incompatible amb el dia a dia d’una ciutat hi ha que tranquil·litzar tots els ciutadans, ja que l’Ajuntament està utilitzant este producte per tractar-se d’un producte totalment permés per este tipus de tractament, a més la quantitat de tractament subministrat a cada exemplar de palmera no implica cap risc per a la població».

Com a una mesura de precaució els tractaments s’estan realitzant per la nit, així s’evita qualsevol tipus de molèstia a les ciutadanes i ciutadans.

En cas de trobar alguna anomalia al voltant de les palmeres tractades només cal avisar l’Ajuntament que immediatament es personarà per tal de vore la incidència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here