Un incendi en la vivenda dels casers de la finca rural la Creueta causa dos morts en l’Alcúdia

0
389

Dos persones han mort esta matinada a conseqüència de l’incendi declarat en la vivenda dels casers de la finca rural nomenada La Creueta situada en la carretera d’Alberic al terme de l’Alcúdia, segons fonts municipals.

L’incendi s’ha produït en la vivenda on residien els casers, de la finca ubicada front la Piscina Coberta on residia el matrimoni de lituans que cuidava esta propietat rural.

Ha sigut la policia local la que alertava al Consorci de Bombers a les 3:44 de la matinada sobre l’incendi que ha cremat la caseta dels casers Segons el cap de la policia local, els bomberos han trobat els cosos calcinats una vegada extingit el foc, un es trobava dins la casa i altre fora, donat que, este últim sembla que «va botar per una finestra, quan ja patia cremadures molt greus».

El Jutjat nº 1 de Carlet ha obert les diligències pertinents mentre la Científica de la Guardia Civil investiga les causes de l’incendi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here