La Fira Orienta’t informa els estudiants d’Alzira sobre les eixides educatives i professionals

0
477

Orientat alzira BibilioDes de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira s’ha organitzat una nova edició de la Fira Orienta’t, a la qual es facilita informació dels estudis als estands de centres educatius i es realitzaran activitats de dinamització.

La Fira estarà oberta des de lORIENTA,T 1611 fins al 15 d’abril, en horari general per al públic de matí de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i de vesprada de dilluns a dijous, de 16 a 18 hores. Els grups interessats hauran de concertar prèviament els horaris de la visita. La novetat de l’edició d’enguany és el lloc de celebració; serà a la Biblioteca Municipal, situada a la plaça de les Lletres Valencianes, 5.

Se celebraran dos xerrades, també a la Biblioteca Municipal:

La primera el dimarts 12, a les 18.30 h, a càrrec d’Alessandra Pavanello: “Tot sobre l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira”, sobre l’accés, idiomes per a triar, nivells…

La segona tindrà lloc dijous 14, a les 11 h, a càrrec de Carmen Herrero (IDEA Alzira), que parlarà sobre “Programes de mobilitat europea”, i de Gema March (PATER/Mancomunitat de la Ribera Alta), que exposarà les “Eixides professionals i pràctiques en empreses mitjançant la Unió Europea: Tele Project-ERASMUS +.  School Still Plays–Life Long Learning”.

Hi haurà estands informatius del Centre d’Informació Juvenil i d’IDEA, i taules d’orientació amb el personal encarregat d’Orienta’t, amb jocs i punts d’informació per a resoldre dubtes i preguntes sobre el sistema educatiu i el món laboral. La Fira comptarà, a més, amb estands informatius dels centres educatius següents: Centre de Grau Mitjà de Perruqueria Daniel Matallín, CIPFP Lluís Suñer, col·legi la Puríssima, EFA la Malvesia, EFA Torrealedua, Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira, Florida Universitària, IES José M. Parra, UNED  Alzira, Universitat Catòlica S. Vicent Màrtir, Universitat Jaume I i diversos centres d’estudis superiors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here