IDEA ha obtingut l’homologació de 9 aules per a cursos de formació

0
337

IDEA internautIDEA, a través de la regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira, segueix creixent en l’àmbit de la formació professional i especialitzada. A més de les 5 aules que ja tenia homologades IDEA, el SERVEF ha homologat altres 9 aules més per a impartir una selecció de certificats de professionalitat en les àrees següents:

-Finançament d’empreses.

-Organització del transport i la distribució.

-Gestió i control de l’aprovisionament.

-Atenció al client, consumidor o usuari.

-Gestió comercial de vendes.

-Confecció i publicació de pàgines web.

-Sistemes de gestió d’informació.

-Programació en llenguatges estructurats d’aplicacions de gestió.

-Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

 

Aquests cursos estan adreçats tant a treballadors/es en actiu com desocupats/des que busquen una formació que els permeta l’accés al mercat laboral, la millora de les competències professionals i que els acoste al coneixement empresarial del territori.

 

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Des d’IDEA continuem ampliant la formació professional per a l’Ocupació, que va destinada a totes aquelles treballadores i treballadors en actiu que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, com també a desocupades i desocupats amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral, així com contribuir a la promoció de la auto-ocupació.”

 

 

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here