Cullera celebra la Nit de l’Aurora amb un concert i un festival

0
469

Cullera Nit Aurora 16 1Cullera Nit Aurora 16Cullera culmina este cap de setmana les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu del Castell amb concerts i activitats lúdiques i culturals. Els mariners passejaran la pròxima matinada a la patrona de Cullera per la platja de Sant Antoni, com ja és tradicional, un acte seguit per centenars de persones que té lloc al voltant de els 6 de la matinada.

Programació 

17.30 h. DESFILADA DE BANDES DE CORNETES I TAMBORS «CIUTAT DE CULLERA» del carrer del Riu fins als Jardins del Mercat.
18.30 h. V FESTIVAL DE BANDES DE CORNETES I TAMBORS «CIUTAT DE CULLERA» als Jardins del Mercat. Participen: Banda de CC i TT de la Confraria Ecce-Homo de Cullera, Banda de CC i TT Santa Cecília d’Alfafar, AM Ntra. Sra. de la Pietat Oliva, Banda de CC i TT Negació de Sant Pere Torrent, Banda de CC i TT de la Falla Centre Manises i Banda de CC i TT SCUDAMM de Cullera (organitzadora).
20.30 h. ACTE D’HOMENATGE ALS FUNDADORS DE L’ESCOLAICA. Auditori Municipal. Organitza: Cullera Laica.
23.00 h. CONCERT NIT DE L’AURORA – PRESENTACIÓ DEL MEDUSA SUNBEACH FESTIVAL a l’aparcament de la Rada.
23.30 h. FESTIVAL REMEMBER als Jardins del Mercat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here