Intensa activitat cultural este cap de setmana a Alzira

0
335
Hui es lliuren els Premis de les Lletres Falleres
Hui es lliuren els Premis de les Lletres Falleres

La celebració del Mes del Llibre i la Lectura al llarg de l’abril ha propiciat que este cap de setmana hi hagen un fum d’actes lúdics i culturals a la ciutat d’Alzira organitzades per la regidoria de Cultura. Activitats que arranquen esta vesprada amb el lliurament dels Premis de les Lletres Falleres al Gran Teatre i en el que destaca la Fireta Valenciana del Llibre i la Música.

Activitats Culturals per a este cap de setmana:

Gran Teatre d’Alzira:
– Divendres, 8 d’abril de 2016, a les 19.30 hores: PREMIS LLETRES FALLERES
– Dissabte, 9 d’abril de 2016, a les 19 hores: CONCERT MÚSICA FESTERA (Associació de Moros i Cristians La Vila d’Alzira)
– Diumenge, 10 d’abril de 2016, a les 19 hores: teatre per a jóvens i adults. la companyia d’arturo Fernández presenta ENFRENTADOS.

Casa de la Cultura d’Alzira:
– Divendres, 8 d’abril de 2016, a les 20 i 23 hores: Cola, Colita, Colassa (Oda a Barcelona) – CLUB CINEMA ALZIRA
– Dissabte, 9 d’abril de 2016, a les 19 hores: concert de GRUPO ESFERAS DE BANCO ACTIVO UNIVERSAL – Música clàssica – Guanyador del segon premi del Concurs de Música de Cambra Ciutat d’Alzira.
– Dissabte, 9 d’abril de 2016, a les 19.15 hores (sala 3): presentació del llibre de Jordi Tormo «OVIDI MONTLLOR: UN OBRER DE LA PARAULA» (Editorial Sembra).

Plaça Major d’Alzira:
– Dissabte 9 i diumenge 10 d’abril de 2016: FIRETA VALENCIANA DEL LLIBRE I LA MÚSICA,
Horari: d’11 a 14 hores, i de 17 a 21 hores. Al llarg del dissabte 9, hi hauran actuacions de cabuts i xirimiters. El diumenge 10 a les 12.30 hores, actuació de contacontes.
Adquirix un llibre de la nostra fireta i rebràs una invitació per a pujar a un castell unflable.
Editorials i llibrerires participants: Reclam Editorial, Sembra Llibres, Edicions Bromera, Edicions Alupa, Edicions Neopàtria i Llibreria Trenta-cinc formiguetes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here