30 equips i més de 100 jugadors participen este diumenge en el Torneig 3×3 Llaurí 2016

0
365
Cartell del torneig
Cartell del torneig

El Poliesportiu Municipal de Llaurí acollirà este diumenge el Torneig de Futbol 3×3 Llaurí 2016 organitzat per l’entitat «desarrollodeportivo.com» en el que participan més de 100 jugadors distribuïts entre 30 equips de la Comunitat Valenciana.

La competició que afecta a cinc categories que van de prebenjamins a infantils es disputarà entre les 9 hores i les 19 hores del pròxim diumenge entre equips procedents d’Alzira, Xàtiva, Favara, Cullera, Llaurí, Vall d’Uixó, Alfaç del Pí, Benidorm, Albalat de la Ribera i Senyera.

Paral.lelament es celebrarà un concurs de xuts de tirs a porta, «Freeshoototer», així com durant la jornada tindran lloc, photocall, partides de futbolí, jocs tradicionals i sortejos amb diversos regals, entre ells, la visita al campus de l’Arsenal Soccer School previt per al mes de juliol en Marina d’Or i balons de futbol.

L’organització confia en una gran assistència de públic a este novedós torneig donat les previsions meteorològiques que apunten a un diumenge solejat amb temperatures que s’aproparan als 24º.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here