Molina (CCOO) «L’esforç dels treballadors es troba en els papers de Panamà»

0
281
Paco Molina davant els delegats de CCOO de la Ribera
Paco Molina davant els delegats de CCOO de la Ribera
Josep A. Carrascosa i Paco Molina durant l'assemblea
Josep A. Carrascosa i Paco Molina durant l’assemblea

El secretari general de CCOO-PV Paco Molina ha manifestat hui a Alzira que el model econòmic d’èxit del passat «no tornarà», perquè «tot l’esforç dels treballadors es troba als papers de Panamà».

Molina davant un centenar de delegats de la Ribera ha recordat que un informe de la OCDE reflexava que les polítiques aplicades a Espanya arran la crisi econòmica «han sigut nefastes». El dirigent sindical ha afegit que han estat a «dictat de la Troika» i aplicades «de forma seguidista per Mariano Rajoy». Unes polítiques que, segons Molina, «en han conduït a la pobressa i a la descohesió de la societat».

El dirigent de CCOO ha recordat que el govern de Rajoy «no ha complit ni un sol any l’objectiu del déficit públic» així com tampoc «han millorat les perspectives econòmiques» tot i la baixada del preu del petroli. En el seu dur discurs també ha criticat «les polítiques bancàries corruptes i desastroses.

Paco Molina ha reclamat un acord majoritari entre els partits polítics per «modificar l’esgotada Constitució» i per resoldre «el problema territorial».

Molina, la secretària de Formació i Ocupació Ana Mª Garcia Alcolea junt el secretari comarcal Josep Antoni Carrascosa, han presentat als delegats de la Ribera les reivindicacions del sindicat davant la celebració del Dia Internacional de la Salut Laboral del pròxim 28 d’abril així com del Primer de Maig.

A més de les propostes de CCOO-PV per al diàleg social, que passen per l’exigència d’un nou model productiu que siga sostenible, de les encaminades a recupera la cohesió social i l’estat de benestar, junt a la reivindicació de polítiques de gestió públiques per a garantir els drets dels ciutadans i la consolidació de l’estat social.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here