33 establiments d’Algemesí oferixen més de 90 creacions en la I Ruta de la Tapa d’Algemesí

0
536

TAPA RUTA -SUECA-Comença la primera jornada de les quatre que tindran lloc en la ruta de la tapa. Aquest dijous 7 d’abril és la primera cita amb les creacions dels 33 bars, cafeteries i restaurants d’Algemesí, repartits per tota la ciutat, que ofereixen a tot el públic més de 90 tapes diferents a preu econòmic. Els assistents acudiran al bar triat i podran prendre una tapa i una beguda pel preu de 2 €.

L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector gastronòmic local i mostrar al públic el nivell d’hostaleria que hi ha en la ciutat. “Des de l’ajuntament volem ajudar a donar vida a la ciutat els dijous tant al migdia com a la nit i donar un impuls al sector de l’hostaleria local”, ha assegurat la regidora de Comerç i Turisme, Palma Egido.

Els restaurants participants d’aquesta iniciativa són Gol de Oro, El Plà, N9 Huertas, Ca Dora, Café-5, Paula, Miguel, Bambú, Zamora, El Rebujito, Poliesportiu, Tapaina, Remonte, Brassador La Torre, Beniel, Limbo, Avalon, Baret de Cris, Colón, El Gat Negre, La Taverna de Santi, Rebombori, Covadonga, El Bon Gust, La Bodegueta, Café Chester, Majo’s, Snack Pere, Rock a Full, Ma Casa, Restaurant 2R, La Trobada i la Cerveseta.

A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi Pinord i tres consumicions per valor de 20€ per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a això han d’omplir els requadros amb segells de diferents restaurants, sense cap repetició, votar a la millor tapa indicant el número i el nom del bar i completar-ho amb les seues dades personals. A més, es podrà compartir l’experiència en les diferents xarxes socials amb el hashtag  #DeTapesPerAlgemesí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here