IDEA tramita 18 beques gratuïtes dels cursos de l’Aula Mentor

0
201

Aula Mentor beques (2)El proper dilluns 4 abril de 2016 s’iniciarà el curs on line d’Aula Mentor d’Economia Digital, dissenyat pel Ministeri d´Educació, Cultura i Esports i amb el suport de CISCO, en què l’Ajuntament d’Alzira col·labora mitjançant Aula Mentor Alzira ubicada en IDEA. D’aquest curs, IDEA ha tramitat 18 sol·licituds d’un total de 350 places gratuïtes oferides per Aula Mentor a tota Espanya.

L’oferta formativa del curs Economia Digital conté alhora tres cursos on line equivalents a més de 100 hores de formació, amb l’objectiu de formar en competències digitals als alumnes i entendre les oportunitats que ofereixen les TIC en l’economia digital.

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació ha remarcat: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional. Al respecte, des d’IDEA es participa en el programa d’Aula Mentor que ofereix més de 150 cursos on line, els quals es troben actualitzats en tot moment i a l’abast de la ciutadania.”

Els interessats que vulguen inscriure’s i ampliar la seua formació poden informar-se en les dependències d’IDEA, en l’adreça de c/ Ronda d’Algemesí, 4, i també en la pàgina web i les xarxes socials del departament: http://www.aulamentoralzira.es/

Nota premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here