Algemesí nomena Pilar Nácher Síndica d’Atenció Ciutadana

0
433

Bernat Casterá deixa la sindicatura després de deu anys al capdavant del càrrec

L’Ajuntament d’Algemesí ha elegit, per unanimitat, a Pilar Nàcher com a nova Sindica d’Atenció Ciutadana després dels deu anys de Bernat Casterá al capdavant del departament.

Pilar Nàcher és llicenciada en dret i treballa com a funcionària en l’Ajuntament de Miramar. Ha sigut regidora en l’Ajuntament d’Algemesí de 1983 a 1991 i ara exercirà com Sindica d’Atenció Ciutadana dues vesprades a la setmana en el consistori algemesinenc.

L’acord s’ha ratificat en l’últim ple on el regidor de Personal, Asensio García, ha destacat que “estem convençuts que el seu treball serà fructífer i té independència per a realitzar els seus dictàmens que tindran un valor per a les persones que estem al capdavant de la institució”. Mateo Pardo serà el seu substitut.

L’alcaldessa, Marta Trenzano, ha agraït el treball dut a terme per Bernat Casterá en aquests deu anys al capdavant de la sindicatura en què “ha resolt molts problemes de veïns d’Algemesí i mereix l’agraïment de l’Ajuntament”. Tots els portaveus es van sumar a aquest agraïment.

El portaveu de Mes Algemesí, Josep Bermúdez, ha destacat el coneixement de l’administració per part de la nova síndica, mentre que María Dolores Terrés hi ha assenyalat que la seua preparació la valida per a dur a terme aquesta funció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here