El PP de Carlet assegura que Xarxa Llibres sols ha beneficiat «un 20%» dels sol.licitants

0
235

llibres textMaria Josep Ortega Requena, alcaldessa de Carlet i diputada a les Corts, permet que alumnes carletins de primària, ESO i FP bàsica reben 5, 11, 20 euros d’ajuda per a la compra dels llibres educatius. Sols un 20 % d’alumnes que han sol·licitat l’ ajuda tindran l’ import total amb la condició de la tornada dels llibres amb bon estat.

La mesura estrella del Consell de la Generalitat Valenciana, PSOE- Compromís, de prometre llibres gratuïts a tots els alumnes de primària, ESO, FP bàsica a través de Xarxa Llibres, en la que anaven a atorgar per alumne 200 euros i que la realitat en Carlet ha resultat poc favorable per a la ciutadania.

Dels més de 1500 alumnes que podrien haver rebut l’ajuda, tan sols la meitat han sigut beneficiaris sempre i quant les famílies dels estudiants no siguen deutors a l’ Ajuntament de Carlet.

Tot açò es deu a la premura, improvisació, “chapuza” de les bases aprovades pel Consell. L’ ordre de les ajudes va ser aprovada el 26 d’octubre, quan el curs escolar portava més d’ un mes començat.  A més l’ordre exclou l’ajuda a tots els centres escolars que han sigut pioners en la gestió del banc de llibres, com ho son l’ IES 9 d’Octubre i l’IES Eduardo Primo Marqués de Carlet.

Degut a la falta d’ informació i retràs de les noves ajudes, molts carletins hagueren pogut fer ús del Bono llibre que donava l’Ajuntament de Carlet per a la compra de material escolar i fer ús de l’ import de Xarxa Llibre únicament per a la compra dels llibres acadèmics que era el requisit fonamental d’ esta ajuda.

Esta clar que este govern primer pública i després gestiona, per al Grup Popular de Carlet és una llàstima que  havent diners com hi han no es puguen beneficiar tots els xiquet com ells tant han promès, promocionant una educació gratuïta, és açò el que volem realment per a la nostra societat?.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here