Carcaixent organitza tallers de conversa en anglés

1
398

carcaixent taller anglesL’objectiu de la regidoria és fomentar la formació entre els joves de cara a ampliar el seu ventall d’oportunitats laborals

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat per al mes d’abril tallers de conversa en anglès per a joves entre 16 i 35 anys. L’objectiu dels tallers és millorar les habilitats d’expressió oral en esta llengua així com donar suport en la preparació dels diferents proves de certificació que es realitzen. D’esta manera, s’han organitzat tres tallers de conversa guiats i supervisats per professionals que correspondrien al nivell A1, B1 i B2 d’anglès en el marc europeu de referència de llengües.

Natxo Escandell, Regidor de Joventut de l’Ajuntament de Carcaixent, ha volgut destacar l’esforç que s’està realitzant des de la seua àrea per oferir als joves activitats i cursos adequats als seus interessos i necessitats. “Entenem que la millora de l’expressió oral en anglès és una de les mancances que tenim els joves, per això considerem que estos tallers poden ser molt útils per agafar fluïdesa amb la parla de l’anglès i poder expressar-nos còmodament en esta llengua tant en el nostre àmbit professional com d’oci.”, ha explicat el regidor.

Els tallers, que es realitzaran a la Biblioteca Pública, tindran una durada de dos hores setmanals per nivell. Per al nivell A2, les sessions seran els dilluns i dijous de 18:30 a 19:30 hores; per al B1 dimarts i dijous de 19:30 a 20:30 i per al nivell B2 dilluns de 19:30 a 20:30 i dimarts de 18:30 a 19:30 hores. Les inscripcions s’hauran de realitzar en el Centre d’Informació Juvenil de Carcaixent i el preu de cada taller és de 10€, 8€ amb Carnet Jove.

Natxo Escandell també ha insistit en la voluntat de l’Àrea de Joventut de fomentar la formació entre els joves de cara a ampliar el seu ventall d’oportunitats laborals.  D’esta manera, durant el primer semestre de 2016 van realitzar-se dins del programa formatiu “Ribera en Xarxa” tres cursos que tenen una clara aplicació pràctica. Els dissabtes 16, 23 i 30 d’abril tindrà lloc un curs de monitor de menjador escolar homologat per IVAJ.GVA Jove; el 7 de maig un curs de manipulador d’aliments homologat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i el 14, 21 i 28 de maig un curs de Primers Auxilis homologat també per l’IVAJ.GVA Jove.

 Al igual que per als tallers de Conversa en Anglès, tot aquell o aquella que estiga interessat en inscriure’s o vulga saber més informació respecte als cursos pot dirigir-se al Centre d’Informació Juvenil de Carcaixent, bé en el mateix Centre, cridant al telèfon 962457625 o enviant un mail a cijcarcaixent@ayto-carcaixent.es.

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here