Més de 7.000 confrares de 18 germandats desfilaran esta vesprada pels carrers d’Alzira

0
537

Divendres Sant sepulcre balcóMés de 7.000 confrares que pertanyen a 18 germandats i confraries amb un total de 25 passos recorreran esta vesprada els carrers i places d’Alzira amb motiu de la processó del Divendres Sant que atrau a prop de 50.000 persones de tota la comarca.

Una espectacular processó en la que es barreja la devoció, amb la música de les bandes, dels timbals i tambors i les nombroses pelailles i caramels, característica especial d’esta desfilada que arrancará a les 18:30 hores d’esta vesprada, per culminar, ja de matinada a la parròquia de la Verge del Lluch.

El bon oratge és un valor afegit perquè la processó del Soterrament, continu essent, junt les falles, el principal atractiu turístic de la capital de la Ribera.

Itinerari

18:30 horas, PROCESION GENERAL DEL SANTO ENTIERRO, desde la Plaza de Santa María, por Mayor Santa María, Santa Lucía, San Roque, Plaza Constitución, Mayor Santa Catalina, Faustino Blasco, Calderón de la Barca, Plaza Mayor, Pérez Galdós, Reyes Católicos, Doctor Ferrán, Avenida José Pau y Arcediano Pedro Espulgues, finalizando en la Parroquia de Nuestra Señora del Lluch.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here