El Passeig del Xúquer alternativa a la Murta, la Casella i la Muntanyeta estes Pasques

0
352

Passeig fluvial Xuquer 16La Regidoria de Medi Ambient proposa conéixer i disfrutar de Pasqua en l’entorn del Riu Xúquer i recorda les mesures de prevenció d’incendis.

Davant de la proximitat de les festes de Pasqua, la Regidoria de medi ambient proposa disfrutar de manera ordenada de l’entorn del Riu Xúquer, aprofitant el passeig fluvial i l’accessibilitat del llit entre el Pont de Ferro i el Recinte firal. La recent posada en valor d’este espai, i la seua proximitat al nucli urbà, propicien que es convertisca en el nou espai natural i recreatiu d’Alzira on disfrutar d’estes Festes, complementant l’oferta de La Murta, La Casella i La Muntanyeta.
També des de la Regidoria es recorda la prohibició de realitzar cremes agrícoles en el període que comprén des del dijous dia 24 de Març fins al dilluns 4 d’Abril, i evitar l’ús de material pirotècnic en les proximitats de qualsevol zona forestal, i així no provocar incendis com l’ocorregut en les passades Falles en la Muntanyeta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here