Carles Albert membre del consell d’administració de Procarsa

0
461
Carles Albert
Carles Albert

Reiniciem ha vingut reivindicant des d’inici de legislatura que era irrenunciable intentar canviar el rumb i el malnom que havia pres Procarsa en els últims anys, també criticarem en el seu moment la tardança del nou equip de govern en començar a escometre canvis, però malgrat açò, ens vam comprometre al fet que si l’equip de govern donava participació real, Reiniciem col·laboraria per a fer de l’empresa municipal un actiu per al poble de Carcaixent. Fidels a la nostra paraula, quant se´ns ha donat l´oportunitat hem col·laborat activament aportant propostes per a poder arribar a la modificació d’estatuts que s’ha produït amb la intenció d’adaptar l’empresa municipal als nous temps i fer-la més transparent.

Així també, el nostre portaveu Carles Albert, ha sigut escollit membre del consell d’administració de Procarsa. Referent a açò, C.Albert ha manifestat que “el fet d’entrar en el consell d’administració és un acte de coherència en el que hem pregonat fins ara, de responsabilitat i un intent d´arrimar el muscle per a tractar de millorar l’eficiència i l’eficàcia de l’empresa municipal i que dites millores redunden en una millor gestió. Així també, el fet d´entrar en el consell d´administració ens dóna l’oportunitat de fiscalitzar des de dins la tasca de l’equip de govern i poder donar el nostre parer en els llocs de decisió”.

Per a finalitzar, des de Reiniciem ens agradaria remarcar que una vegada més seguim sent fidels al que diem i que per tant, la qual cosa diem, fem

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here