Les falles d’Alzira generaren 383 tones de residus

0
411

Neteja fallesEls serveis de neteja d’Alzira arrepleguen 383 tones de residus estes Falles

Els serveis de neteja de l’Ajuntament d’Alzira han estat vetlant per mantindre la ciutat neta al llarg dels dies de Falles, així ho ha assegurat el regidor de Servicis Públics, Fernando Pascual, qui ha fet un balanç de les Falles de 2016, que han pogut disfrutar milers de ciutadans.
En el dispositiu especial de neteja d’este any han arribat a participar 54 persones en els dies centrals de la festa, amb el suport d’1 furgoneta, 5 furgons, 3 escombradores, 1 camió cisterna, 1 furgó hidronetejador, 1 vehicle de bolquet amb plataforma elevadora, 5 retroexcavadores, 4 camions banyera, 1 camió de caixa descarregadora, 2 camions basculants i 1 furgó transportador de contenidors.
Després de cremar els 70 monuments fallers, entre grans i infantils, repartits per la ciutat, i a pesar de la pluja, els serveis de neteja han començat a netejar les cendres que enguany han arribat a les 383 tones, prop de 25 tones més que l’any anterior.
Des de la Regidoria de Serveis Públics, en col•laboració amb la de Festes, enguany s’han repartit 42 urinaris químics i 600 papereres de cartó pels distints barris i zones de més afluència de gent de la ciutat, amb la finalitat de reforçar el servei de neteja en la via pública en una festa de gran massificació de gent en el carrer com ho són les Falles.
Tant Isabel Aguilar, des de la Regidoria de Festes, com Fernando Pascual, des de la de Servicis Públics, han valorat positivament esta iniciativa que també ha tingut una acceptació favorable entre els veïns i visitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here