Carcaixent registra 97 l/ m2 en poc més de dos hores i Alzira recull fins a 45 l/m2

0
360

Mapa oratge ribera març 16A la comarca de la Ribera ha arrivat l’avís groc un poc tard després que una tempesta haja descarregat a Carcaixent un total de 97 l/m2 entre les 11:45 i les 14:00 hotres. També ha sigut benvinguda la pluja a Alzira on s’han registrat uns 45 l/m2, en canvi en altres municipis com l’Alcúdia apenes s’han recollit 7,4 l/m2  de la Ribera s’ha format un nucli prou actiu de pluja entre Alzira i Carcaixent on la pluja està sent més forta. 

Per la vesprada ha continuat la nuvolositat però ja no s’ha registrat cap ruixat. L’avís groc de l’AEMET finalitzarà a les 3 de la pròxima matinada. Així les processons i trasllats no patiran cap problema a partir de demà dimarts, on es notarà la milloria de l’oratge a partir de la vesprada. Les temperatures s’incrementaran en un parell de graus.

Sol i 20º de màxima per al dijous i divendres

 Segons Jovi Esteve el dimecres el panorama començarà a presentar una millora prou més notable. A pesar de que encara tindrem restes d’aire fred en altura, ja no esperem res destacable. Els clars seran més generals i les temperatrues també continuaran a l’alça. Millora que també tindrà continuitat la resta de la setmana. De fet, a partir de Dijous Sant l’anticicló de les Açores es tirarà damunt de la nostra Península i l’oratge tendirà a presentar, en principi, més estabilitat amb unes temperatures que també es dispararan superant els 20ºC amb molta facilitat a les hores centrals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here