Un final de «metralleta» provoca exclamacions d’admiració a la mascletà de Reyes Martí

0
382
Reyes Martí felicitada per les falleres majors d'Alzira
Reyes Martí felicitada per les falleres majors d’Alzira

IMG_7106

IMG_7095

IMG_7094

La mascletà de la pirotècnica de Borriana Reyes Martí ha causat furor entre els milers d’assistents que han pronunciat tota sor d’elogis al final del terratrèmol de «metralleta» com l’autora l’ha denominada en tremolar el cadafal d’autoritats. Les cendres de la Mascletà han caigut tot just als caps de les falleres majors i cort i de les nombroses autoritat congregades.

L’alcalde de Guadassuar, Rafael Montañana que presenciva per primera vegada una mascletà feia nombroses exclamacions d’admiració capa a l’explosió de masclets, el mateix que l’alcalde i el president de la JLF que felicitaren efusivament a la pirotècnica castellonenca.

Borriana està trionfant estes falles a Alzira, ahir el seu artista faller, Rafael Ibáñez aconseguia el primer premi de la secció Especial amb la falla del Mercat i hui, era Reyes Martí la que ha trionfat en tota regla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here