Un incendi crema una fanecada de matoll a la Muntanyeta d’Alzira

0
481

Incendi Muntanyeta alzira Març 17Un incendi que s’ha produït al voltant de les 19,30 d’esta vesprada ha cremat al voltant d’una fanecada de matoll a la Muntanyeta del Salvador d’Alzira a la zona de la solana, molt pròxima a l’últim tram de la carretera que puja a l’esplanada.

Segons el regidor de Medi Ambient Pep Carreres l’incendi podria tindre el seu origen per un «negligent» llançament de per coets en la zona cremada

Tot i que el sistema de càmeres ja havia detectat l’incendi, des de l’Ajuntament d’Alzira han agraït la col·laboració de la ciutadania en donar ràpidament l’avís sobre l’incendi. Gràcies a això i al treball de Vacif, Protecció Civil, Bombers i Policia Local l’incendi ja està controlat.

Des de l’Ajuntament d’Alzira demanem la col·laboració ciutadana per evitar estes negligències, i acabar les falles amb tranquil·litat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here