La falla Cánovas del Castillo acapara primers premis en les falles de Carcaixent 2016

0
991
Les falles gran i infantil de Cánovas del Castillo
Les falles gran i infantil de Cánovas del Castillo
Alegria desbordant en Cánovas
Alegria desbordant en Cánovas

La falla Cánovas del Castillo ha acaparat els més importants premis en les falles de Carcaixent 2016, en ser la primera tan en monument gran com en infantil, així com en les presentacions falleres. La Plaça Major ha sigut segona en les dos categories, mentre Jardí de l’Alegria ha guanyat el tercer premi en falles grans i infantils.

Pel que fa a les presentacions; Cánovas, ha sigut la primera, Germanies, la segona i Plaça Major la tercera. En els llibrets de falles; el millor ha estat Jardí de l’Alegria i el segon el de la Plaça Major. Crítica local per Plaça Major i Ingeny i Gràcia; Cánovas en les grans i Plaça Major en les infantils.

En el lliurament dels guardons han participat les falleres majors Alexandra Bou i Laia Chorro, el conseller d’Economia Vicent Soler, l’alcalde de Carcaixent Paco Salom i el president de la JLF José Vicente Gascó.

Premis Monuments Grans

  1. Cánovas del Castillo
  2. Plaça Major
  3. Jardí de l’Alegria
  4. Creu-Julià Ribera
  5. Rei en Jaume I
  6. Mestre Giner
  7. Avinguda Joan XXIII
  8. Plaça Les Dies
  9. Avinguda Germanies
  10. Bressol de la Taronja

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here