Molta nuvolositat amb algunes gotes de pluja per als tres dies de falles

0
353
Pluja en falles
Pluja en Sant Josep de 2012

Els núvols s’han afegit enguany a la festa fallera i estaran presents en totes les despertaes, mascletaes i passacarrers encara que caldrà agafar el paraigües perquè pot caure algunes gotes de poca importància durant els tres dies fallers segons les previsions del meteoròleg Jovi Esteve

Previsions

Demà dijous hi haurà abundant nuvolositat i podrà caure alguna gota al llarg de la jornada. No esperem res destacable en quant a precipitacions però, sí que els carrers es podran banyar en el moment menys esperat. Dia encalmat (el vent estarà fluix i de direcció variable… més humit de vesprada) i amb temperatures màximes que cauran de manera moderada deixant un ambient frescot.

Per a la resta de la setmana fallera, insistint un poc més amb el que ja hem dit en la previsió de hui, este divendres els núvols seran prou presents i no esperem pluges significatives. Com a molt, no descartem la possibilitat de que puga caure alguna gota o ruixat molt puntual i esporàdic. Res destacable ni preocupant. Ara bé, de cara al dissabte dia 19 (dia de Sant Josep), estarem molt pendents de com vaja evolucionant eixe embossament d’aire fred en altura que es formarà per l’Atlàntic i que es situarà a l’oest del país (per Portugal).

Esta DANA o gota freda tindrà la clau del que puga passar el dia gran de les Falles ja que, en funció de la trajectòria que vaja tenint de cara al cap de setmana i del lloc on es situe finalment per l’oest del país, parlarem d’un dissabte més o menys insegur per la nostra Comunitat. A dia de hui sembla que tindrem molta nuvolositat i alguns ruixats dèbils que podrien ser en forma de fang.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here