Alzira s’apunta a la Macrodespertà, la Mascletà i la Plantà de les falles

0
404
Plantà de la falla Camí Nou
Plantà de la falla Camí Nou

Una macrodespertà popular enceta hui a les 8 del matí el dia previ a l’inici de les falles a Alzira a la que s’han inscrit al voltant de 350 fallers i falleres de totes les comissions així com les falleres majors Laura Gomar i Almudena Molina junt la JLF i una representació municipal encapçalada per l’alcalde Diego Gómez.

 A les 14 hores tindrà lloc la primera de les mascletaes del concurs que contarà amb la presència del conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzá i del director general de l’Aigua, Manuel Aldeguer. Mentre tant els components de les 35 comissions falleres de la ciutat treballen a destall per tindre esta nit plantats tots els monuments grans i infantils de les respectives categories.

Programació 

Dimecres 16 Març

Macrodespertà

8 hores

Macrodespertà popular de totes les comissions falleres d’ Alzira

14:00

Concurs Mascletaes (Pirotència Reyes Martí)

Plantà oficial

23:58

Nit de la plantà de les distintes comissions de la ciutat d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here