Espectacular actuació de la Lira Carcaixentina a la Sagrada Família de Barcelona

0
414
La Lira en la Sagrada Família el dissabte
La Lira Carcaixentina en la Sagrada Família el passat dissabte

La Lira Carcaixentina i els carcaixentins que l’han acompanyat visqueren el passat dissabte un concert únic i molt especial a la Sagrada Família de Barcelona. La Lira va interpretar, de forma espectacular, la peça “Simfonia número 3”, del compositor Ferrer Ferran, també anomenada “El Gaudir del Geni” i que està inspirada en Antoni Gaudí, arquitecte de la basílica.

El conseller d’Educació i Cultura Vicent Marzà i la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, acompanyaren a la Lira junt l’alcalde Paco Salom i una ampla representació del consistori en un moment tan especial per a ells i per a tot el poble de Carcaixent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here