Alzira ha instal.lat 600 papereres i 42 urinaris en els carrers amb motiu de les falles

0
235

Els diversos barris de la nostra ciutat compten estes festes amb 42 urinaris, dos d’ells adaptats. Per a la seua ubicació s’ha seguit el criteri d’aglomeració de gent, tant pel dia com en les berbenes de cada nit de Falles.

Tal com s’ha fet en els actes previs als dies oficials de Falles, també s’ubiquen papereres de cartó, amb la finalitat de mantindre l’entramat urbà el més net possible. Cal recordar que enguany, més que mai, estem en el punt de mira a l’espera que les nostres falles siguen declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.
Fernando Pascual, regidor de Servicis Públics, ha manifestat que «Conscients de la massificació de gent en Falles és necessari vetlar per la neteja i per això, per primera vegada, ubiquem urinaris portàtils per tota la ciutat».
Per la seua banda Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, espera que esta iniciativa, portada avant des de les regidories de Servicis Públics i Festes, siga ben acollida no només per les falleres i fallers, sinó també per tot el públic, tant alzirenyes i alzirenys com visitants, que al llarg d’estes Falles passegen per la ciutat, ja que tindre una ciutat neta és cosa de tots.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here