Morera: «Hi haurà pacte perquè a a cap partit l’interesa unes noves eleccions»

0
231
Morera ahir presenciant la mascletà junt l'alcalde d'Alzira
Morera ahir presenciant la mascletà junt l’alcalde d’Alzira

El president de les Corts Valencianes i secretari general del Bloc, Enric Morera va manifestar ahir en Alzira; «crec que hi haurà un pacte perquè a cap partit l’interesa que hi hagen eleccions».

Ara bé Morera recomanà que «baixe la testosterona i el teatre» dels que han de protagonitzar el pacte de lesgislatura i evitar que es tinguen que convocar noves eleccions per al mes de juny.

El dirigent valencianista ha resaltat el paper protagonista que està realitzant Compromís en les negociacions; «nosaltres defensem la posició valenciana, els interessos valencians, no estem subordinats a cap plataforma estatal», en relació a Podemos.

Morera es mostra comvençut que en la próxima legislatura «acabarem amb la marginació que la Comunitat Valenciana pateix en inversió i en finançament».

Enric Morera va fer estes declaracions a Riberaexpress només acabar la primera mascletà de les falles d’Alzira que va presenciar junt a l’alcalde Diego Góemz i les falleres majors Laura Gomar i Almudena Molina, a les que va invitar a visitar hui dilluns les Corts Valencianes junt els dirigents de la Junta Local Fallera.

Morera ha visitat les falles d’Alzira, desde fa uns 8 anys, sempre com a dirigent del Bloc essent ésta, la primera vegada que ho fa com a president de les Corts.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here