El pregoner destaca la importància de la Setmana Santa d’Alzira

0
323
El rector Andrés de Sales Ferri
El rector Andrés de Sales Ferri

El Gran Teatre d’Alzira va acollir el passat dissabte l’acte del pregó de la Setmana Santa 2016.
Abans dels parlaments hi ha hagut l’actuació se la Banda de Tambors de la Junta de Germandats i Confraries, així com de l’orquestra de la Societat Musical, baix la direcció de Josep Ribes.
El rector Andrés de Sales Ferri Chulio ha sigut enguany el pregoner i amb unes sentides paraules ha posat de manifest la importància d’estes festes arrelades a Alzira.
Per la seua banda els clavaris majors Rosa Casterá i Bernardo Borrull han convidat a tots a viure amb fervor la Setmana Santa.
Vicent Fábregues, president de la Junta de Germandats i Confraries, ha remarcat el significat per a totes les alzireneys i alzirenys de la Setmana Santa, per a uns religiositat, per a altres tradició i també cultura.

També el consiliari de la Junta de Germandats i Confraries, Joan Cabanes, va pronunciar unes sentides paraules cap a esta festa declarada d’Interés Turístic Nacional.
L’alcalde, Diego Gómez, va reiterar, per la seu part, el compromís de l’Ajuntament d’Alzira amb la Junta de Germandats i Confraries per anar junts de la mà engrandit esta arraigada tradició a la nostra ciutat.
L’acte ha estat conduït per la periodista Lucia Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here