Cau el remat de la Falla Taüt de Cullera que l’any passat guanyà el primer premi

0
372

La comissió de la Falla Taüt-Mercat de Cullera està desolada. Fins i tot, a través de les xarxes socials, l’alcalde Jordi Mayor els ha donat ànims. L’any passat, l’exitosa comissió es va alçar amb el primer premi de la secció. Una secció conformada per les falles més grans de la localitat: Passeig doctor Alemany, Raval i Sant Antoni.

Hui començava la plantà dins de la plaça, coneguda popularment com Taüt, concretament per la seua forma. El fort vent que recull la forma geomètrica i la manipulació de l’operari, que feia per col·locar un cap de lloro, ha fet caure el remat allargassat, que ha quedat totalment destrossat.

Laveupv.com / fotos: Fidel Peris

Així han quedat els remats i ninots de la falla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here