Alzira i la Mancomunitat consideren «prioritària» la Ruta Bernardina

0
361

La Ruta Bernardina es marca com a prioritat per a la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Alzira

La setmana passada es va celebrar una reunió en la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta, en la qual van estar presents Txema Peláez, president de la Mancomunitat; Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Turisme i Patrimoni; Agustí Ferrer, director del MUMA; Pedro Benedito, tècnic de Turisme de l’Ajuntament; Sergi Machí, gerent de la Mancomunitat de Municipis; els  alcaldes de les poblacions de Benimodo, Carlet, l’Alcudia i Guadassuar; i representants de distintes associacions i confraries relacionades amb Sant Bernat i la Ruta Bernardina. Este va ser el tema en què es va centrar l’esmentada reunió, on totes i tots coincidiren en la importància de la projecció turística i patrimonial de la ruta.

Han sigut moltes les opinions i reflexions que s’han compartit, totes elles varen fer que es concretara una data per a l’inici d’esta Ruta Bernardina, no sense abans mantindre una altra reunió, preliminar per a poder perfilar i definir els detalls de la ruta, entre totes les poblacions implicades i la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta.

Tots els alcaldes i representants d’associacions i confraries presents, van quedar contents per la implicació i la participació a què es va comprometre la Mancomunitat de Municipis, en tot allò que siga necessari i, per descomptat, amb ajudes i aportacions econòmiques que milloren i/o mantinguen viu este gran projecte que es la Ruta Bernardina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here