Juli Peretó és profeta en la seua terra on donà una classe magistral sobre els orígens de la vida

0
586
Juli Peretó ahir en la Casa de la Cultura
Juli Peretó ahir en la Casa de la Cultura

El professor Juli Peretó Magraner (Alzira,1958), del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Valéncia, va omplir de gom a gom ahir la Casa de la Cultura d’Alzira davant l’expectació creada per la conferència “L’origen de la vida, una narració científica inacabada”.

Amb un públic heterogeni en el que primaren estudiants Peretó va ser profeta en la seua terra, recordà que hi ha vida des de fa 3.500 milions d’anys i que el planeta Terra «és únic i especial». A més tombà les creences dels que diuen que hi ha vida a Marte; «al dia de hui no hi ha», encara que la ciència evoluciona sense parar.

Esta conferència entra dins la programació que la Universitat de Valéncia i l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Arxiu Municipal i amb el suport de Caixa Popular, ha preparat per fer aplegar els coneixements científics al major nombre possible de persones; sobre tot, d’aquelles que per la seua edat ja no mantenen relació amb el món universitari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here