Les Barraques reclamen a la Generalitat que torne el xicotet Rafa a la seua família

0
405
Els manifestants davant Serveis Socials
Els manifestants davant Serveis Socials
L'alcalde amb els tios i la portaveu dels veïns
L’alcalde amb els tios i la portaveu dels veïns
Àngel i Pura custodiaven el menut
Àngel i Pura custodiaven el menut

Més d’un centenar de veïns del barri de Les Barraques (Arrabal de Santa Maria) d’Alzira s’ha creuat hui la ciutat d’oest a est per reclamar a la Generalitat que torne la custódia de Rafa, un xiquet de 22 mesos, als seus tios Pura i Àngel.

Els manifestatns han fet dos parades, una devant l’edifici de Serveis Socials i altra davant les dependències de la mateixa àrea al xalet de Fava on han sigut rebuts per l’alcalde Diego Gómez.

La primera autoritat local els ha assegurat que la próxima setmana es traslladaran a Alzira el Cap de gabinet i tècnics de la Conselleria «per estudiar de nou l’expedient», que ara fa un any va llevar la custódia a la família.

La mare, va renunciar a la custódia de Rafa, però des del primer moment havia sigut criat pels seus tios. Gómez i la regidora de Serveis Socials asseguraren als familiars i als veïns del barri que «estem al vostre costat».

 Pura i Ángel reiteraren que «volem el bé del xiquet, ja començava a cridar-nos mamà i papà», mentre Pilar, la portaveu veïnal, repetia que «es tracta d’una injustícia perquè el xiquet ha estat molt ben cuidat i sempre ha gaudit de l’amor de la família». Tots es preguntaven; «quin carinyo li va a donar altra família?».

Els manifestatns que recorregueren tot la ciutat de forma pacífica, cridaren consignes com «tots som Rafa», «ja té família, és una injustícia», entre d’altres.

Nombrosos balcons i finestres de Les Barraques exhibeixen pancartes demanant a la Generalitat la tornada de Rafa a la seua família.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here