Carcaixent autoritza a muntar les carpes falleres des de hui dijous

0
499

Les comissions falleres de Carcaixent poden començar hui el muntatge de les carpes

 La regidora ha agraït la implicació de tot el col·lectiu faller per presentar la documentació a temps

Des de hui les diferents comissions falleres ja poden començar amb el muntatge de les seues carpes o espais festers. Segons informen des de la Regidoria de Festes, totes les carpes han sigut autoritzades sense problemes ja que s’ha presentat la documentació a temps de poder tramitar els permisos. Les comissions falleres tenien un mes de plaç per poder presentar el projecte de muntatge que havia de constar d’una declaració responsable, l’informe tècnic i la justificació de les assegurances corresponents.

En  un reunió celebrada al mes de gener entre la Regidora de Festes i els presidents de totes les comissions falleres, se’ls va traslladar la importància d’instaurar una “racionalitat i coherència en els protocols, que hauran de ser iguals per a totes les comissions”. Rosa Nicolau, va manifestar que, a més d’unificar l’autorització de carpes, la intenció de l’Equip de Govern és de “conciliar la festa amb la convivència amb els veïns i prendre les mesures de seguretat necessàries”. L’Ajuntament de Carcaixent ha emés un decret en el que es regula l’horari d’obertura i tancament màxim de l’«espai fester» propi de cada comissió fallera i que és d’obligat compliment.

La Regidora de Festes va incidir en la importància de complir els plaços, ja que s’havia de poder fer una previsió a l’hora del  muntatge de les carpes i amb repartiment del material que disposa l’Ajuntament atenent a les necessitats de cada Falla. A principis d’esta setmana totes les Falles havien presentat correctament la documentació i se’ls ha autoritzat el muntatge de les carpes. Per este motiu, Rosa Nicolau ha volgut agrair a totes les comissions falleres l’esforç que han fet i estan fent  per a ajustar-se a la legalitat vigent per a  que el funcionament dels actes siga cada vegada millor, tant per als fallers com per als veïns.

Per altra banda, des de la Regidoria de Festes, han informat que tant a la web Municipal com a l’aplicació de l’Ajuntament de Carcaixent anirà actualitzant-se la informació referent a horaris, premis i ordre de la cremà  de les Falles. També s’ha habilitat un mapa en la ubicació de les diferents falles.

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here