I Concurs de narrativa infantil i juvenil «Albalat de la Ribera i Polinyà de Xúquer»

0
352

Els ajuntaments d’Albalat de la Ribera i Polinyà de Xúquer han organitzat conjuntament el I concurs de Narrativa infantil i juvenil, amb la col·laboració de la riberenca Reclam Editorial. Els consistoris de la Ribera volen estimular la creació literària per a despertar el gust per la lectura entre la població juvenil i infantil. Poden participar alumnes que cursen estudis en els centres públics d’ambdues poblacions. Els relats hauran de ser inèdits i no premiats en certàmens anteriors. El tema serà lliure, amb narració en primera persona.

L’extensió dels treballs haurà de tindre un mínim de 5 fulls i un màxim de 10 de mida A4. S’hauran de presentar als ajuntaments d’Albalat o Polinyà, entre l’11 i el 15 d’abril, de 9 a 14 h. amb un lema que els identifique acompanyat d’un sobre tancat amb la butlleta que continga el nom i cognoms, curs, centre, adreça, telèfon i lema del treball.

S’establixen 3 categories per a alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO (1a), 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat (2a) i de 5é i 6é de primària (3a) amb premis de diploma i e-book per als guanyadors així com xecs per a material escolar o llibres.

El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà públic en un acte a celebrar el 23 d’abril, a les 19’30 h. a la Casa de la Cultura d’Albalat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here