Naix «Sòriques» per reivindicar polítiques contra la discriminació de les dones

0
555

Dones Juristes SÒRIQUESSòriques. 8 de març

Davant l’augment de violències masclistes i de fets com la discriminació salarial per raons de sexe, un grup de col·lectius feministes, de diverses corrents, hem creat Sòriques, amb l’objectiu que els i les nostres representants institucionals destinen polítiques que permeten pal·liar la discriminació per motius de gènere, a partir de les nostres propostes.

Fruit d’aquelles primeres reunions va sorgir una gran trobada el dissabte 30 de gener a Guadassuar, en la qual participaren companyes i companys que pertanyen a diverses associacions de La Ribera, La Costera o La Safor. Després de gaudir de l’esmorzar, assistirem a un col·loqui on Anna Perpinyà, Tècnica de Gabinet de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i polítiques inclusives, i Dèlia Amorós, Subdirectora del Gabint Tècnic de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports ens informaren de les accions que estan duent a terme el Govern valencià en matèria d’igualtat. Després d’escoltar les convidades, les persones que van voler donaren el seu punt de vista sobre quina és la situació actual de les dones i s’aportaren suggeriments.

Des de Sòriques pretenem que el que vam viure aquell dia siga el punt de partida per a trobades similars, i com va ocórrer el 30 de gener, conéixer el punt de vista d’especialistes en la matèria que vulguem abordar i així tindre opinions més formades a l’hora de dur endavant els nostres propòsits.

Els moviments feministes malgrat tindre cadascun unes línies d’actuació, compartim la necessitat de lluitar per millorar la situació de les dones. Per aquest motiu, cal una veritable unió, ja que sols així aconseguirem tot allò que ens proposem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here