Carcaixent llança una campanya per al consum «responsable» d’alcohol en falles

0
534

Carcaixent alcohol fallesKeep Calm amb les Falles, està destinada a sensibilitzar a la població adulta de la importància de ser un model dper als menors d’edat en el consum dalcohol 

Des de les regidories de Benestar Social i de Festes, amb la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l’Ajuntament de Carcaixent (UPCCA) , es reprén la Campanya de Prevenció de Riscos per Consum d’Alcohol en estes festes falleres.

   Esta campanya està dirigida en especial a les persones adultes del món faller perquè actuen de forma exemplar davant la gran quantitat de xiquets i jóvens amb els que conviuen durant les festes falleres.

   Segons han explicat des de la UPCCA, “els fallers són els principals dinamitzadors de la festa fallera transmetent actituds i valors universals més enllà dels merament festius o lúdics, com són la solidaritat, l’amistat, el treball en equip, la perseverança, etc. Però, també, el consum d’alcohol està present i es convertix per algunes persones, tant jóvens como adultes, en el principal element de la festa i, per tant, la distorsiona”.

  L’element principal d’esta campanya és un cartell amb un decàleg per a unes falles responsables, que al al llarg dels pròxims dies anirà difonent-se per les xarxes socials i a tot el col·lectiu faller. L’objectiu fonamental és transmetre la idea que és possible  disfrutar plenament de la festa, de la música, de les bandes, dels monuments, dels passacarrers, dels casals, amics, etc., sense abusar de l’alcohol.

  A esta campanya se li suma el treball realitzat estes setmanes passades amb més de 400 alumnes de 2n i 3r d’ESO amb l’exposició «De què van les Drogues? De què van els jóvens?», en el qual s’ha tractat, entre altres coses, els riscos del consum d’alcohol, tabac i marihuana.

 Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here