Carcaixent celebra hui el Dia de la Dona amb una conferència de Salvador Calatayud

0
452

IMG_4695Hui dimarts a les 19:30 hores, dins de la programació de la Setmana de la Dona tindrà lloc, a l’Auditori de les Dominiques,  la conferència de Salvador Calatayud «L’economia cítricola cap a 1916: el treball de les dones». Esta activitat s’emmarca dins de les activitats de la commemoració del centenari de Carcaixent com a ciutat.

Mitjançant la conferència, podrem conéixer l’evolució de l’economia local des d’este sector de producció, així com la incidència que ha tingut en este procés el treball de les dones en l’economia local, i també les conseqüències que el deteriorament del sector ha tingut en la població en general, però també en la vida de les dones, tant a nivell laboral com a nivell social, familiar…

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here