Alzira Ràdio emet un programa d’Escola Valenciana presentat per Amàlia Garrigós

0
340
Amália Garrigós en els Ciutat d'Alzira
Amália Garrigós en els Ciutat d’Alzira

Alzira Ràdio reemetrà cada segon dimecres de mes, de 19 a 20 hores la producció realitzada per Escola Valenciana, «El Mural», programa realitzat per extreballadors d’RTVV i presentat per la prestigiosa periodista Amàlia Garrigós. Cada mes, durant una hora, es desenvolupa una temàtica per mitjà de, com diu el títol, un mural de veus, geografia, cultura, política, música i col·lectius que dóna mostra de diversitat, diàleg i democràcia participativa.

Esta vesprada es retrà homenatge a dones que han lluitat per assolir la igualtat que es reivindicava ahir en el Dia Internacional de les Dones, com ara Rosa Solbes, les Filadores de Velluters, les quals van fer vaga durant un mes en 1902 per a lluitar contra l’explotació laboral que patien; Carmen Garrigós, Eva Máñez, Susanna Ferrando, Pilar Almería, Pilar Mateo o les germanes Anna i Noèlia Puertes que han trencat esquemes jugant al raspall.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here