Conferència sobre l’origen de la vida del professor Juli Peretó a Alzira

2
473

Juli Peretó confer AlziraEl professor Juli Peretó Magraner (Alzira,1958), del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Valéncia, impartirà la conferència “L’origen de la vida, una narració científica inacabada”, el pròxim dijous 10 de març, a les 7 de la vesprada, en l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira,

Esta conferència entra dins la programació que la Universitat de Valéncia i l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Arxiu Municipal i amb el suport de Caixa Popular, ha preparat per fer aplegar els coneixements científics al major nombre possible de persones; sobre tot, d’aquelles que per la seua edat ja no mantenen relació amb el món universitari.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here