400 escolars d’Algemesí participen en la lectura del «Tirant»

0
314

Algemesi tirant escolarsAl voltant de 400 escolars d’Algemesí han participat en una lectura pública del “Tirant” en el Museu de la Festa, una edició de l’algemesinenca Andana Editorial. Al llarg de tot el matí del divendres han passat els alumnes dels col·legis Sant Josep de Calassanç, Maristes-Nostra Senyora de la Salut, Santa Anna i Maria Auxiliadora, així com els instituts Sant Vicent Ferrer i Bernat Guinovart.

A més, s’han sumat a la iniciativa el regidor de Cultura, Pere Blanco; la bibliotecària, Salut Cubells; l’escriptor, Enric Lluch, el regidor del Partit Popular, Vicente Chilet; el portaveu de Mes Algemesí, Josep Bermúdez; l’editor, Ricard Peris, i l’alcaldessa, Marta Trenzano.

Aquest activitat s’emmarca dins dels actes que es duen a terme amb motiu de la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià que tindrà lloc l’Algemesí el 17 d’abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here