Reunió de treball entre els empresaris i el govern d’Alzira

0
459

Assoc Empresarial govern alziraassocia empresarial govern alzira alcald

L’Ajuntament enceta una ronda de reunions de treball amb l’Associació Empresarial d’Alzira

L’alcalde, Diego Gómez, el responsable de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, i el d’Ocupació i Promoció Econòmica, Ivan Martínez, han escoltat atentament els suggeriments tant del president de l’associació, José Villalba, com de la resta de comerciants i empresaris presents en la reunió.
L’Alcalde ha posat damunt la taula el tema dels expedients urbanístics que s’arrosseguen des de 2007; un total de 250, dels quals 60 han sigut resolts en estos nou mesos de govern, però encara queden per donar eixida altres 190 expedients. L’equip de govern s’ha compromés a continuar donant solucions a molts dels expedients que encara queden per resoldre.

AP-7 i carretera d’Albalat

El tema de la carretera d’Albalat i la connexió amb l’AP-7, així com el del col·lector del camí de l’Arena i el polígon industrial del Plà, han sigut altres dels temes que preocupen els empresaris d’Alzira. Així, han quedat que faran noves reunions sectorials per tal de tractar amb més deteniment tots estos aspectes urbanístics clau per al futur de la nostra ciutat.
El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha donat la mà a tots per tal de «Caminar junts per a solucionar els problemes». Ha reconegut que no és tasca senzilla donar eixida d’una vegada als possibles defectes de forma que sorgixen quan s’inicia un expedient, però «s’intentarà arreglar-ho pel bé de tots».
Per la seua banda, Ivan Martínez, regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, ha destacat la bona tasca desenvolupada per IDEA i de les ajudes a la creació de noves empreses, també ha esgrimit les principals característiques de les ajudes a la contractació de persones que hagen sigut formades en IDEA i que es posaràn en marxa en breu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here