La falla Caputxins ha celebrat la Festa del Porc al mateix temps que L’Alquerieta la Sardinà

0
223
Caputxins ha preferit la carn
Caputxins ha preferit la carn
Mentre l'Alquerieta s'ha decantat pel peix
Mentre l’Alquerieta s’ha decantat pel peix

La carn i el peix ha estat present hui a Alzira en la tradicional gastronomia fallera; així mentre a la falla Caputxins celebraven la Festa del Porc a la de l’Alquerieta feien la tradicional Sardinà. Així mentre en un barri feia olor a xulles i embotit torrat, a l’altre dominaven les sardines.

Enguany la sardinera i Rosario Tormo la fallera major d’esta comissió ha convidat a sardina torrà a la vicealcaldessa i regidora de Festes Isabel Aguilar, al 2n tinent d’alcalde Ivan Martínez, a la regidora de Participació Ciutadana Inma Onrubia, junt a diversos membres de la corporació municipal.
A la cita no han faltat les màximes representants de la festa Laura Gomar i Almudena Molina, falleres majors d’Alzira, que han estat acompanyades pel president de JLF, Vicent Muñoz, i membres de la mateixa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here