Carcaixent organitza una Fira Modernista en el seu centenari per «atraure visitants»

0
411

IMG_4754Carcaixent ultima, a hores d’ara, els preparatius per celebrar els 11 i 12 de juny la I Fira Modernista, es tracta d’un ambiciòs projecte que té com a principal objectiu «atraure visitants» dins la programació prevista per a commerorar el centenari com a ciutat.

La fira de caràcter multidisciplinar, abastarà des de una ruta pel terme i pel ric patrimoni modernista local, fins parades en la eus mostrarà la gastronomia i l’artesania local entre d’altres.

Especialistes i tècnics municipals treballen a d’estall perquè siga un èxit i per ac onseguir el finançament adient. A l’acte de hui on s’ha commemorat el 440 aniversari de la independència d’Alzira ha quedat palés que pretén ser «un esdeveniment únic que puga atraure a nombrosos visitants».

L’historiador i arxiver local Francesc Torres ha fet un ample repàs a la història del municipi Bressol de la Taronja que va gaudir durant la seua època daurada «d’un dels més importants nuclis de comunicacions valencians», en contar amb dos línies de ferrocarril.

A l’acte ha asisstit la corporació local al complet amb el seu alcalde Paco Salom, al capdavant,  les falleres majors, Alexandra Bou i Laia Chorro i el president de la Junta Local Fallera, José Vicente Gascó, a més de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, de l’alcaldessa de La Barraca d’Aigües Vives, Verònica Almúnia. Al final es va presentar el vídeo promocional i el logotip dissenyat exclusivament per la celebració de la commemoració del centenari.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here