Reclam Editorial pentaguanyador en el concurs de llibrets d’Alzira

0
292

Reclam llibrets falles 16El departament de disseny de l’editorial riberenca Reclam, LA·ART Comunicació ha guanyat cinc premis en el concurs de llibrets organitzat per la Junta Local Fallera d’Alzira. Els dissenys de Laura Granell per a les falles Camí Nou i Sant Joan foren les millors portades del concurs tant en format gran com menut. La comissió més antiga d’Alzira obtingué el doblet en esta categoria en aconseguir ser considerat el millor llibret en format menut.

Per primera vegada en la història del concurs s’ha presentat el llibret en la bossa d’un producte alimentari, un paquet de les alberiquenyes Papes Duso. El tema de la publicació era “De soca arrel” i mostrava textos de i sobre personalitats valencianes com Pep Gimeno “Botifarra”, Joan Amèric, Carles Alberola o Eugeni Alemany. En format menut, LA·ART Comunicació també féu doblet amb el 2n premi del llibret de la falla Pintor T. Andreu. En format gran, la composició de Camí Nou aconseguí el 4t premi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here