L’Ofrena es farà a la Plaça Major i l’Encontre a l’avda Sants Patrons el pròxim 18 de març

0
450
Vista aèria de la Plaça Major
Vista aèria de la Plaça Major
Ofrena del 2014 en els Casalicis
Ofrena del 2014 en els Casalicis

La coincidència de la celebració de l’Ofrena a la patrona d’Alzira amb l’Encontre i la Nit de les Miradetes el pròxim 18 de març ha propiciat el canvi dels escenaris en tan tradicionals actes de les Falles i la Setmana Santa, totes dos declarades Festa d’Interés Turístic Nacional.

Així l’Encontre entre el Devallament i la Dolorosa es farà a l’avinguda Sants Patrons, concretament a les rodalies de la parada de taxis Mentre l’Ofrena, abandona els casalicis per omplir de flors el mant de la Verge del Lluch a la Plaça Major davant  la zona de jocs infantils, retallant així el seu habitual trajecte.

Els fallers i falleres es concentraran a les 17,30 hores d’eixe divendres per recòrrer els carrers Pare Castells, Verge de la Murta, Alquenència, Plaça 1er de Maig, Hort dels Frares, (on es girarà a la esquerre per a anar per mig de la Plaça Major) en aquest gir quedará ubicada la tribuna. 

L’Ofrena podria culminar al voltant de les 9 de la nit i així donar temps a que els fallers que pertanyen bé a la Dolorosa bé al Devallament encara arriben a temps per tonar a desfilar, tot i que les últimes comissions en dipositar el ram de flors ho tenen mot complicat.

El Via Crucis del Devallament partix tradicionalment a les 22 hores des de la parròquia de l’Encarnació, mentre el pas de la Dolorosa ho fa a les 22,30 hores de la parròquia de Sant Joan. En esta ocaxió i de forma, excepcional, l’encontre entre els dos pasos tindrà lloc a l’avinguda Sants Patrons.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here