Els ajuntaments d’Alzira i Xàtiva presenten un projecte europeu innovador

0
188

Aquest matí els regidors de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Xàtiva i Alzira, Miquel Lorente i Ivan Martínez, a més de tècnics d’ambdues ciutats s’han reunit hui a Xàtiva per optar a una nova convocatòria dels fons FEDER, integrada en la UIA (Urban Innovative Action). Aquests fons europeus estan destinats a ciutats o associacions de ciutats de més de 50.000 habitants i té un pressupost, per part de la UE, de 80 milions d’euros per a aquesta convocatòria del 2016. Aquest projecte innovador ha d’estar adreçat a combatre la pobresa urbana, la integració de migrants, un nou model energètic i foment del treball.

Agricultura ecològica

En la reunió s’ha tractat un projecte de desenvolupament sobre agricultura ecològica i rehabilitació d’espais urbans i rurals a Alzira i Xàtiva. En aquests aspectes s’ha tractat de començar una escola taller d’agricultura ecològica per a persones a l’atur i amb risc d’exclusió social on puguen especialitzar-se, cultivar en horts, tant municipals com abandonats, i vendre, amb la formació d’una cooperativa, productes ecològics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here